Major Awards Koi Show Italië 2017

Nee dit is geen fotocollage van Italiaanse vrouwen die wij hebben ontmoet tijdens onze roadtrip naar de mediterrane laars, maar wel van de Koi die er zegevierden. Ruud Besems appte mij al terecht de vraag of de kwaliteit van de vissen er al op is vooruit gegaan. En ook al was ik er de voorgaande edities niet bij, het was nu in ieder geval de moeite waard. Ook al wil mijzelf geen kenner noemen, ik kom al wel meer dan een decennia op Koishows in binnen- en buitenland en kan zeker wel proeven dat deze show serieus genomen wordt.

Ja, de kwaliteit was zeker de moeite waard

Kwaliteit en conditie zijn beide elementen die meespelen op een show. Met 17 vaten is er minder keuze, maar toch waren er zeer voorname dames die er hun rondes deden en waren er 80+ Kohaku die toch met niets naar huis moesten. Er waren maar weinig Koi die niet hun beste zelf toonden. Ook zag ik er een aantal zeer bijzondere kwaliteitsvissen, maar daarover later meer. Hieronder de Major Awards van de 4e IKS 2017. Ja, de kwaliteit was zeker de moeite waard.

Grand Champion – Markus Schmidt (Schmidt-Koi)

Grand Champion Italian Koi Show 2017

Supreme Champion – Stefano Rivola (Koi Italia)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Jumbo Champion – Markus Schmidt (Schmidt-Koi)

Jumbo Champion Major Awards Italian Koi Show 2017

Mature Champion – Giovanni Garavini (Koi Haus)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Adult Champion – Alessandro Lasagni (hobbyist)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Young Champion – Nicola Boninsegna (hobbyist)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Baby Champion – Giovanni Garavini (Koi Haus)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Most Unique – Markus Schmidt (Schmidt-Koi)

Major Awards Italian Koi Show 2017

Series Navigatie<< Shining Phantom; Grand Champion Italian Koi Show 2017Grand Champion IKS: Een Sandan Kohaku >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.