Markus Schmidt pakt titel in Cesena met Mako Kohaku

De wedstrijd op de Italiaanse Koi Show is in termen van vaten niet immens groot; 17. Maar de Show is zeker goed genoeg om over naar huis te schrijven; bij deze. Markus Schmidt is een bekende dealer uit Usingen (nabij Hessen) in Duitsland onder de naam Koi-Schmidt. Hij bracht een Kohaku in uit de Momotaro Mako bloedlijn aangekocht in 2014 die volgens het finale oordeel van de jury de kampioen van Italië mag heten.

… zijn met Fukurin beklede tweekleurige Mako pakt de hoogste titel

De Sandan, gekweekt door de Maedas, is al sinds 2014 in het bezit van de Duitse handelaar, die uiteraard zeer verheugd is dat zijn met Fukurin beklede tweekleurige Mako de hoogste titel pakt in Cesena. De Koi meet rond de 83 centimeter en stoot daarmee de titelhouder, een Showa van Koi Italia die zich ook prachtig aanwezig toonde, van de troon. Complimenti Markus!

Grand Champion Italian Koi Show 2017

Series Navigatie<< Was ist löss? Nein, es hat geklapt!Zij waren de allermooiste in Italië >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App