Francis en Filip in gesprek met Patrick over zijn Adult Tategoi op de BKS

Patrick staat aan het showvat met Francis Pellars en Filip Saerens van Filip’s Koi en vijvershop. Oftewel, de trotse eigenaar en trotse dealer. De Sanke van Beppu Koi farm won namelijk Adult Tategoi Champion tijdens de Belgian Koi Show 2017. De eigenaar vindt het een mooie prijs die hij zeker niet verwacht had. Het is de eerste keer dat Francis mee doet aan een Koishow. Zonder Koi geen show en daarom triggert deze prijs hem hopelijk tot meer deelnames. Bekijk hier het volledige interview.

2017-06_BKS_AT

Adult Tategoi BKS 2107

Series Navigatie<< Kinrin Kohaku goed voor Grand Champion B in Belgie

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App