De 25e Grand Champion van de Holland Koi Show

Nieuws is het al niet meer. Over deze Koi is misschien wel het meest geschreven afgelopen Koi-seizoen. Na inmiddels drie Grand Champion titels, weten liefhebbers die Koi-shows bezichtigen (of online volgen) wel over welke Koi we het hier hebben.
Daarom weinig woorden en gewoon genieten van het filmpje gemaakt op Arcen door ons teamlid: Remy Doekhi.

Voor degene die meer informatie willen over deze Kohaku van Rob van der Hulst:
Rob rooft de titel: 25e GC van HKS

Series Navigatie<< Marlice zet de Koi met vuur en vlamMeervoudig Grand Champion winnaar uitgedaagd >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.