Dit artikel is deel 1 van 7 in de serie Italian Koi Show 2017

Jonge Koi community in Italië slaat handen ineen voor groei sector

Over twee weken is het zover, dan zal de Koi show van Italië, genaamd de Italian Koi Show (IKS) plaatsvinden. Dit jaar zullen wij als KoiQuestion verslag doen van dit event. Hoe zullen ze dat aanpakken in Italië, hoe groot is de hobby eigenlijk en is deze al wel serieus te nemen? Wat als een paal boven water staat is dat de mensen die ik heb ontmoet uit Italië, allemaal ontzettend positief zijn en enorm veel zin hebben in de Koi show.

“Met een Kohaku van formaat wil ik de strijd aan gaan”

Ik zelf was nog nooit in Italië, ik ben alleen bekend met de betere Italiaanse restaurants en kon me dus niet bedwingen om mijn nieuwsgierigheid te lessen toen Andreas Zanchin van Zankoi, een van de deelnemers aan de wedstrijd, langskwam in onze stand.

Een kleine spraakverwarring in het filmpje. De Italian Koi Show vindt plaats 23 en 24 september.

Op voorhand spreken we onze dankbaarheid uit aan de organisatie ons te hebben uitgenodigd om verslag te doen van de IKS. We zien er enorm naar uit.

Series NavigatieWas ist löss? Nein, es hat geklapt! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App