Enjoy Life Enjoy Koi

De afgelopen editie van de Holland Koishow sierden haar kunstwerken het doeplein. Met de spots op de werken gericht in combinatie met de slim gekozen donkere achtergronden, kwamen de Koi op hout echt tot leven. Ik heb het dan natuurlijk over de kunstwerken van Marlice Veenendaal. Onder de naam ‘Enjoy Life Enjoy Koi’ is ze samen met haar vriend Peter Boolman vrijwel op iedere show te vinden.

Het is niet gewoon een opgevoerde soldeerbout

IMG_0223

Wat voor Marlice begon als het maken van een cadeau voor een Japanse kweker, is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby. Met een mooi aanvragenpakket in de pocket en gewapend met nieuwe ideeën voor de toekomst, belooft er nog veel moois uit de houtbrander te komen.

Wil je nu weten waar ze nog meer aan zal werken en wat ze nog meer in de aanbieding heeft naast grote houten Koikunst? Bekijk dan het onderstaande interview dat we bij haar mochten afnemen Tijdens de Belgian Koishow 2017.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xelMilO6pYQ]
Series Navigatie<< Waarom deze Grand Champion zo f****** goed is!Geniet! Misschien niet voor de 1e keer, hopelijk niet voor de laatste keer >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Comments are closed.