De Koi hobby is beregoed!

In Amerika is een wilde beer tot rust gekomen in een Koi vijver. Het dier dat in de vrije natuur voorkomt in de Amerikaanse staat montana dacht een uitstapje te maken nara het plaatselijke Billings. Aldaar struinde de beer rond naar eten en waarschijnlijk enig vertier om vervolgens diens goesting te vinden in de Koi vijver van een inwoner van het stadje.

Olivier bleek een echte hobbyist

Op honden had de beer het niet zo, die kwam hij tegen in de garage, maar toen Yogi een Koi vijver op zijn pad tegen kwam moet hij gedacht hebben gebruik te maken van de jacuzzi in het vijfsterren resort voorzien van een heerlijke waterval. De Koi opeten echter, bleek niet de prioriteit van bruintje te zijn; de planten echter stonden wel op het menu van de Kuma (Japans).

Olivier bleek een echte hobbyist; hij kwam namelijk drie keer terug in twee dagen tijd om van de Koi en planten te genieten. Daarna wist de politie de beer toch te verjagen uit de wijk, maar dat koi houden een beregoede hobby is, moge duidelijk zijn.

bron: krtv.com, kuma

afbeelding: https://lockerdome.com/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.