Supreme Champion Holland Koi Show 2017

De strijd om de hoogste titel op het Arcense veld werd gestreden tussen een tweetal Kohaku. Beide fantastische vissen, doch de een met een heel ander type beni zo lijkt het gezien de intensiteit van de pigmentatie. Wat bleek na een interview aan het vat is dat de Grand en Supreme daadwerkelijk zusjes van elkaar zijn.

Twee favoriete vissen die door hem zelf zijn uitgezocht als nisai pakken de dubbel als Grand en Supreme

Niet toevallig door dezelfde kweker tot leven gebracht, niet alleen van hetzelfde ouderdier afkomstig, maar echt zusjes uit hetzelfde legsel van de Koharu 2 bloedlijn van Yamatoya. Ze werden beide tegelijkertijd aangekocht door Tjaard van Balen van Koi Kichi World. Voor de dealer is het niet erg om het af te leggen tegen zijn eigen klant. Twee favoriete vissen die door hem zelf zijn uitgezocht als nisai pakken hier de dubbel als Grand en Supreme. De boomlange dealer uit Ridderkerk kon zich niet trotser wanen op deze 25e editie van de HKS. Gefeliciteerd en ook proficiat!

2017-08_HKS_SC_01

Supreme Champion HKS 2017

Series Navigatie<< Junior Tategoi voor Baby Champion?!Jose Bonet hengelt wederom Senior Tategoi binnen >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.