Bertjan van ’t Hul pakt wederom Major Award met tosai Izumiya Showa

Ja heus, het is waar. De regerend Baby Champion van de Belgian Koi Show 2017 wint de award voor Junior Tategoi op de 25e editie van de Holland Koi Show in Arcen. De vis heeft inmiddels wel een andere eigenaar en zwemt hier onder de vlag van een hobbyist, terwijl ze dat in juni nog deed onder die van Kim’s Koi. Het gelukkige hobbyistenpaar dat de Showa momenteel huisvest laat zich niet langer verhullen; Bertjan en Jacqueline van ’t Hul.

Junior tate

De Koi werd gekweekt door de Japanse kweker Izumiya en oogt bijzonder krachtig, maar is nog niet specifiek breed in de schouders. Het motoguru toont zich en ook het sashi verraadt dat het echt nog wel een jonge Koi is, terwijl ze toch een evenwichtig en volwassen patroon draagt. De Koi laat zich kenmerken als een traditionele Showa waarbij het sumi zorgt voor een goed balans.

Series Navigatie<< Baby Champion Holland Koi Show 2017; beslist niet kinderachtigZusjes onder elkaar >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App