Driestapper pakt derde titel binnen een jaar

De grote prijs van Arcen, de winnaar van de Holland Koi Show, de nieuwe titelhouder op deze jubileumeditie is toebedeeld aan een hobbyist. De hobbyist die leek te strijden tegen dealers, weet zijn Koi nog eens als de mooiste Koi van Nederland en omstreken te laten betitelen. Eerder dit jaar won hij dezelfde award op de Euregio Koi Show, een kwartaal later, weet hij nog steeds de jury te imponeren.

GC_Euregio 2017

Het zal zeer zeker de lichaamsbouw van deze Kohaku zijn, die lijkt te zijn verbeterd in die korte tijd, waarmee deze vis diens directe tegenstanders heeft afgetroefd. In het vat er naast zwom een veel grotere Kohaku, maar beduidend minder massief. Vorig jaar won dealer Tjaard van Balen van koi Kichi World ook Grand Champion tijdens de European Shinkokai in Nieuwegein met deze Kohaku. De Koi werd gekweekt door Yamatoya, een zuidelijke kweker die inmiddels is gepensioneerd.

Wij feliciteren Rob van der Hulst met deze schitterende prijs en eer!

 

Series Navigatie<< Kanshebbers Grand ChampionHolland Koi Show 2017Baby Champion Holland Koi Show 2017; beslist niet kinderachtig >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App