107 centimeter lange Karashigoi bekroont als Jumbo Champion

Sommige prijzen behoeven niet zo heel veel introductie. Een enkele blik is meer dan voldoende om te bepalen dat deze gigant de prijs voor allergrootste toebedeeld hoort te krijgen. Niet altijd is dat vanzelfsprekend omdat groot niet altijd wil zeggen dat de vis ook goed, kwalitatief en op een mooie manier imposant is. Bij deze Karashigoi, eigendom van Rob van der Hulst, die op deze jubileumeditie ook de Grand Champion titel heeft behaald, is dat geen punt van discussie. Het is een Koi die zijn gelijke niet kent;

Jumbo_Euregio 2017

In Oldenzaal wist deze Karashigoi dezelfde titel binnen te hengelen. Het lijkt alsof Rob van der Hulst hiermee wil zeggen dat het hem niet uitmaakt wat de concurrentie meebrengt; deze prijzen pak ik gewoon. Showgeweld dat maar zelden door een hobbyist kan worden geëvenaard.

Series Navigatie<< Interview Mr Nishikigoi!Vers van de pers: De 25ste!! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App