Ruud en Ronald jureren allebei op shows. Waar ze op letten vertellen ze op het Doeplein

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

R&R

Ruud (links) en Ronald (rechts) tijdens de prijsuitreiking op de Koi show in Goes

Ruud Besems en Ronald Stam zijn wel een beetje Koi-Show-gek. Alles wat met Koi shows te maken heeft, zijn zij expert in. Zij organiseerden dit jaar, met succes een Koi show in Goes. Met hun bedrijf R & R Koi Travel kun je mee naar de show in Engeland of de show in Berlijn. Of ze staan op een show te jureren zelf!
Kortom hun enthousiasme omtrent shows is groot. Hoe het jureren op een show in zijn werk gaat daar vertellen zij graag samen over.

Ruud en Ronald geven hun lezing Jureren op een Show op zondag om 16.00u

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Lezingen HKS: Coen Franssen vertelt alles over zwemvijversLezingen HKS: Marco en Microscopie >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App