Van Koi tot full service vijverrenovatie, alles is mogelijk

Na onze buikjes rond te hebben gegeten met schnitzel, liepen Bram en ik nog een keertje langs de vaten om te kijken of er nog meer major awards vrijgegeven waren tijdens de Berlin Koishow 2017. “Kijk daar, de Best Tategoi!” Die hadden we nog niet. Al snel werd het net verwijderd en het luchtslangetje geknikt om het prijsbeestje nader te aanschouwen.

Het bleek om een Taisho Sanshoku te gaan, afkomstig van een Tsjechische dealer genaamd Petr Koblížek van Aquatica Koi Centrum. Ik herkende de beste man van gezicht, daar ik hem al regelmatig tegenkwam. Tot nu toe had ik er nog nooit een praatje mee gemaakt en daar kwam in Berlijn verandering in. Hoe wordt de hobby beleefd in Tsjechië, wat is het verhaal achter deze sanke en hoe heeft het bedrijf van Petr zich ontwikkeld?

Kom alles te weten in het onderstaande interview.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uGYtkKGgS04]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App