Het is een soort tweede hobby geworden en daarom geeft Marco naast lezingen ook cursussen

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

IMG-20160903-WA0001

Marco vorig jaar over microscopie en de hobby

Marco Zegers is één van onze teamleden van KoiQuestion. Naast blogjes typen en van zijn eigen vijver genieten is de microscoop wel een beetje een tweede hobby geworden. Vandaar dat hij ook de cursus van de NVN en/of van KoiQuestion verzorgt omtrent dit onderwerp. In zijn lezing komt aan bod waar je op moet letten bij aanschaf en hoe de microscoop werkt. Daarnaast waar hij in de hobby voor bedoeld is, oftewel een afstrijkje maken.

Cursus KoiQuestion microscopie en diagnose bij Koi

Op de cursus Microscopie en Diagnose van KoiQuestion

Marco Zegers geeft een lezing over Microscopie op zaterdag om 16.00u

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Lezingen HKS: Ruud en Ronald over Jureren op een Show!Lezing Dirk Zwagemakers >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App