Dirk adviseert hobbyisten al jaren over flow en techniek. Nu door middel van het geven van een lezing.

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

thumbnail_cctv 22-07-2017

De vijver van Dirk

Dirk Zwagemakers is al jaren actief op het fora en facebookgroepen. Als je het over flow wilt hebben door je systeem, dan weet Dirk wel antwoord. Zijn hobby, naast genieten van de eigen vijver, is om anderen te adviseren.

Zijn lezing zal gaan over waterverplaatsing en techniek. Het leidingwerk dat noodzakelijk is om de netto waterverplaatsing te halen die men beoogt, is aan beperkingen gebonden.

rond 50 met 20 kuub

Rekenen is weten…..

Water wordt verplaatst onder druk (oftewel hoogte verschil). Echter hoe hoger de druk is des te meer weerstand er optreedt​ en hoe hoger de begindruk van een pomp dient te zijn om aan het einde van het leidingwerk toch nog voldoende water te verplaatsen. Omdat vaak die begindruk niet zo heel hoog is bij een vijverpomp,is het wel belangrijk dat men er rekening mee houdt dat men niet altijd de volledige waterverplaatsing bereikt, die een pomp in een ideale situatie wel zal halen.

Dirk Zwagemakers geeft een lezing over Techniek op vrijdag om 12.00u en zondag om 12.00u

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Lezingen HKS: Marco en MicroscopieLezingen HKS: Joop van Tol vertelt over patronen >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App