Welke gevaren liggen op de loer bij de aanschaf van nieuwe Koi?

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

IMG_0357kq

Rob Heijmans heeft specifiek gestudeerd voor Koidokter. Dagelijks maakt hij hobbyisten mee met problemen met de gezondheid van de Koi. Operaties, echo’s, injecties… Allemaal dagelijkse bezigheden.
De lezing van Rob zal deze keer specifiek gaan over mogelijke problemen die ontstaan nadat je een nieuwe Koi hebt aangeschaft. Welke gevaren liggen op de loer en hoe doe je de overzetting optimaal met zo min mogelijk risico?

Rob Heijmans geeft zijn lezing Diagnose en behandeling op vrijdag om 13.00u en zaterdag om 14.00u

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Lezingen HKS: Jos Derks over visziektes, ooit mee te maken gehad?Benching has begun! En zo ook de moeilijke beslissingen. >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App