IMG_7376
Het aftellen neemt nu serieus korte metten met de tijd, nog maar enkele dagen (afhankelijk van wanneer je dit leest) en dan is het zover. Dan is het de 18e, 19e en de 20e augustus 2017 hét weekend van de Holland Koi Show!
Heel het Koi-minnend Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Amerika, China, pffff ik kan zo wel de hele wereld opnoemen, die zal aanwezig zijn in het hart van de Koi-scene; Arcen.
IMG_0235
Wat daar gebeuren gaat op dit jubileumjaar van de HKS gaat alle Koi-perken te buiten. Het begint al bij binnenkomst na de kassa, daar staan alle vierentwintig Grand Champions op vlaggen afgebeeld.
Dan de officiële ingang via het DoePlein, daar neemt een sprookjesverteller je mee in de wereld van de Japanse sages.
IMG_0234
Regelmatig zal Pure Percussion aanwezig zijn om de mooiste Japanse (drum) muziek ten gehore te brengen. Kom je al een beetje in de sfeer?
236
234

IMG_7500

De voltallige jury van 2016

IMG_7412

Joop van Tol houd een lezing, en ook dit jaar zal hij dit weer doen.

En uiteraard meer dan honderd vats gevuld met de allermooiste Koi van de wereld zijn er te zien welke meedoen aan de wedstrijd. Ik ben zeer benieuwd naar de Grand Champion, want deze Koi zal de 25e Koi zijn welke met de hoogste eer strijken gaat en ook binnen afzienbare tijd op een vlag te bewonderen zal zijn bij binnenkomst!
IMG_7440
Dan zijn daar de Koihandelaren, de filterbouwers, de hardware leveranciers, de voerleveranciers en de kunst van Van Ngan Hoang, en natuurlijk zullen er diverse interessante aanbiedingen zijn. Maar juist wanneer je een nieuwe vijver gaat bouwen of verbouwen is deze show de ultieme plek om te zijn want je kunt zo lekker alles aan iedereen vragen en vergelijken.
IMG_0247
IMG_0270
En niet te vergeten bij binnenkomst het DoePlein. Daar waar wij van KoiQuestion staan met onze stand om uw vragen te beantwoorden op Koigebied. Ook waar de lezingen gehouden worden. Hier is ook de grootste Airliftopstelling ter wereld te zien, airlift waar altijd veel discussie over is en waar vooral in België veel Koivijveraars goede resultaten behalen om de energierekening laag te houden.
Knipsel
IMG-20150812-WA0012

Dus vergeet het niet, aanstaande vrijdag barst het geweld van de grootste Koishow ter wereld los in Arcen, ik hoop je daar dan ook te zien en even een praatje te kunnen maken.
IMG_0359
IMG_7388

IMG_0258
IMG_7410
IMG_0223

Tot ziens in Arcen!

Series Navigatie<< Jordy’s Betta winnaar van de Holland Betta Show 2016

Comments are closed.