Valt er komend weekend nog iets te beleven op Koi gebied?

Het antwoord op die vraag is vanaf nu nooit meer verder weg dan enkele klikken. Al vele jaren een gewenste functionaliteit op KoiQuestion is namelijk waarheid geworden. Vanaf nu vind je in het menu de optie ‘events’. Het leidt je naar een pagina waar alle Koi-gerelateerde events worden getoond. Zo vind je er alle shows, in binnen- en buitenland, maar ook alle cursussen, lezingen, veilingen en vijvertours. Ook alle open dagen of special events van onze official partners worden weergegeven.

Zo kom je er nooit weer ‘net te laat’ achter

Je kunt meteen zien op de kaart waar er zoal iets te doen is en ook alle aankomende evenementen zie je onder en naast elkaar weergegeven. Je kunt kiezen uit een kaart- foto- lijst- of maandweergave. Men kan zoeken op datum, trefwoord of locatie en filteren op evenement categorie, organisator en land. Bekijk het rustig; ook alle lezingen op de Holland Koi Show vind je terug op de KoiQuestion Events.

Op de event pagina zelf vind je alle benodigde informatie zoals een beschrijving, alle gegevens van de organisator en die van de locatie. Een handige kaart + link naar Google maps laat je meteen naar je bestemming navigeren. Op je mobiel werkt de KoiQuestion Events ook uitstekend; alleen zie je dan in het hoofdmenu geen kaart, maar een overzichtelijke maandkalender. Je kunt ook een specifieke of alle evenementen exporteren naar je eigen Google of iCal kalender. Zo kom je er nooit weer ‘net te laat’ achter.

Voeg ook zelf een evenement toe!

Wanneer is die Koi show in Oldenzaal ook alweer? Worden er dit jaar nog cursussen gegeven bij mij in de regio of een vijvertour? Heeft mijn dealer binnenkort nog een open dag? Waar wordt die ZNA Belgian Koi Show ook alweer gehouden? Wat is er de komende maand zoals te doen op het gebied van Koi en wanneer is de eerstvolgende auction bij Momotaro eigenlijk? Het antwoord op al deze vragen vind je vanaf nu op de KoiQuestion Events.

Neem nu een kijkje op de KoiQuestion Events. We zijn er erg trots op deze lang gekoesterde functionaliteit. We hopen dat dit een stukje toe zal voegen aan jullie hobby-plezier. We weten ook dat het nog beter kan en willen je daarom vragen om je feedback of aanvulling.

wanneer is de eerstvolgende auction bij Momotaro eigenlijk?

Nog niet alle events staan erin en die kan ook jij aanmelden. Wij controleren deze op de redactie en publiceren de events vervolgens online op de website,  Je vind de aanmeld link onderaan de website, maar we maken het je gemakkelijk voor deze keer;:  Voeg een evenement toe! Omdat kennis delen mag worden beloond, verloten we onder de mensen die de moeite willen nemen om hun feedback te communiceren op info@koiquestion.com of die een evenement toe wil voegen, enkele DVD’s en T-Shirts.

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.