Ze zijn enorm in opkomst: Zwemvijvers! Coen Franssen vertelt er over op het Doeplein

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

Nieuw dit jaar bij de lezingen is Coen Franssen, export sales manager van Sibo Fluidra.
Sibo Fluidra is een groothandel die verschillende grote en bekende merken distribueert voor zowel vijvers als zwembaden. Soms is er een dunne lijn tussen een zwembad en een vijver. Ze zijn enorm in opkomst: Zwemvijvers! Zwemvijvers kun je weer onderverdelen in verschillende typen. Bij elk type hoort een andere manier van bouwen, constructie, filter, planten en noem maar op.

Coen Franssen vertelt alles over typen zwemvijvers op vrijdag om 15.00u en zaterdag om 12.00u.

 

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Overzicht lezingen van de Holland Koi Show 2017Lezingen HKS: Ruud en Ronald over Jureren op een Show! >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App