Hoe noem je die patronen en hoe zien bepaalde patronen eruit

Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

joop van tol

Al jaren geeft Joop van Tol lezingen op de HKS. Joop is jurylid, cursusleider van KoiToday.nl, boekenschrijver… noem maar op. Je kunt wel stellen dat Joop enorm veel kennis heeft en de vaardigheid om daar over te vertellen.

Zijn boek, de KoiBijbel, gaat over herkennen en beoordelen van Koi. Het wedstrijdelement van de Holland Koi Show wordt een stuk interessanter als je deze kennis bezit. Zijn lezing zal voornamelijk gaan over patronen bij Koi. Hoe noem je die patronen en hoe zien bepaalde patronen eruit.

Joop van Tol geeft een lezing over patronen op zaterdag om 15.00u en zondag om 13.00u

Presentaties HKS versie 6

Bekijk deze activiteit ook op KoiQuestion Events

Series Navigatie<< Lezing Dirk ZwagemakersLezingen HKS: Mike van Zijl over de winter >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.