Al jaren worden er lezingen georganiseerd op het Doeplein van de Holland Koi Show. Ook op deze 25 editie zijn er verschillende experts gevraagd om iets te vertellen aan belangstellende hobbyisten. Je kunt bij alle lezingen ter plekke aanschuiven!

Jos is een ervaringsdeskundige wat betreft visziektes. Al jaren komt hij bij mensen thuis met problemen, maar deelt ook zijn kennis door middel van cursussen. Ook is hij al jaren werkzaam bij Takazumi, die recentelijk een nieuwe medicijnlijn geïntroduceerd hebben. Oftewel, Jos kan u veel vertellen over visziektes en hoe u moet handelen in diverse situaties.

Jos Derks geeft een lezing over visziektes op vrijdag om 16.00u en zondag om 15.00u

 

Presentaties HKS versie 6

Series Navigatie<< Lezingen HKS: Jeroen van Keulen over kweken in Nederland!Lezingen HKS: Rob Heijmans, de Koidokter >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.