Een titel dat doet denken aan een aflevering van Jambers

De zon schijnt en ik ben pas aangekomen in Oldenzaal. Met een doos vol KoiQuestion mokken in de hand loop ik over het showterrein, wanneer ik plotseling m`n oude vulploegleider van de toenmalige C1000 tegenkom. Ik heb het dan natuurlijk over Niek van Geenen. Ik wist dat hij altijd wel met Koi bezig was en ook wat aan verkoop deed. Toch zette hij het weekend van de Euregio Koi Show de stap om eens een stand de bemannen. Een vreemde eend in de bijt en dat is gezond naar mijn mening.

‘Het andere leven’ als bedrijfsnaam, komt nogal dramatisch over en doet me denken aan een aflevering van Jambers. Niek legde me uit dat ze niet alleen in Koi doen, maar dat ze mensen een belevenis mee willen geven bij het bezoek aan de zaak.

Wat dat allemaal inhoud wordt ontrafeld in dit interview.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ohp4OD_WGYU]
Series NavigatieTwentse gezelligheid trekt Peter Velzel naar Oldenzaal >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App