Holland Koi Show neemt je virtueel mee op reis

Aangezien je op de Holland Koi Show Japan al een heel stuk dichterbij brengt, dachten we dat het supergaaf zou zijn om die ervaring compleet te maken op het doeplein. Zo kun je tijdens je bezoek virtueel op reis naar Japan. Hoe? Met een heuse greenscreen zoals ze dat ook in tv studios hebben en twee zeer charmante dames, bekend van ondermeer het Veronica promotieteam.

superleuk om te doen en dat is nou precies de insteek van het doeplein

Een aantal wereldse vergezichten vanuit het Niigata gebergte op de achtergrond doen je vrienden denken dat je er echt bent. Natuurlijk zorgen we dat je de foto zelf ook kunt krijgen, gewoon digitaal. Al met al superleuk om te doen en dat is nou precies de insteek van het doeplein.

Op 18, 19 en 20 augustus is het zover en was de Holland Koi Show, diens daverende wedstrijd en stand al niet een reden genoeg, dan is een momentje met een Veronica-meis… eh in Japan dat toch zeker!

bron foto’s: http://sbs-fotomarketing.nl/

Series Navigatie<< Wie kiest de 25e Grand Champion HKS?Treedt binnen in het Japans sprookjesbos te Arcen >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App