Koi ontwikkeling is de hoofdzaak, maar de wedstrijd hoort erbij

Naast dat we normaliter de eigenaren van de major awards interviewen, vond ik het eigenlijk wel eens tijd om juist de mensen te interviewen waar het allemaal om draait. Ik heb het dan natuurlijk over de rasechte hobbyisten zoals jij en ik.

Zolang deze show blijft staan, kom ik!

Over de tijd hebben we Peter Velzel leren kennen als een gepassioneerd hobbyist die al vele jaren zijn Koi inzet op de Euregio Koi Show. Daarnaast komen we hem altijd tegen op de shows die de Benelux rijk is, gewapend met zijn camera en rugtas, opzoek naar die ene snapshot van die blote vis.

Hoe beleeft Peter zijn passie en hoe heeft zijn Kin Showa zich ontwikkeld? Bekijk het bij ons.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vTPL3rRr5Mg]
Series Navigatie<< Het andere levenNieuwe bar in stand KoiQuestion >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App