Het zit hem in de voorbereiding

In dit tweede deel van ons interview met Rob duiken we dieper in op de voorbereidingen naar een show. Hoe zit het met de voedertechniek en hoe relateert de stressgevoeligheid van een Koi zich tot zijn vatgenoten?

Waarom zat zijn Jumbo Champion niet bij zijn Grand Champion in hetzelfde vat en hoe transporteer je zulke kanonnen?

Bekijk te overpeinzingen van Rob hier in deel twee van het gesprek dat we met hem hadden.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=K_CtC3onbuM]
Series Navigatie<< let`s talk Yamatoya Kohaku, Grand Champion Euregio Koishow 2017

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App