KoiQuestion wordt multimedia partner NVN

De Nishikigoi Vereniging Nederland en KoiQuestion hebben altijd een erg goede relatie gehad. Al sedert ons bestaan doen we verslag op de Holland Koi Show waarbij zij onze aanwezigheid immer op goede wijze hebben gefaciliteerd als journalistiek orgaan binnen de Nishikigoi community. Dit heeft ertoe geleid dat wij, naar aanleiding van een hulpvraag, onze diensten hebben aangeboden toen er werd gezocht naar een nieuwe impuls voor de Holland Koi Show; dit heeft geresulteerd in het Doeplein dat inmiddels haar vierde editie tegemoet gaat! En dat op de 25e editie van de Holland Koi Show; het beloofd een feestje te worden.

Dit jaar wordt er zelfs gewerkt met een tof thema

Op het Doeplein vind je een grote scala aan pro-actieve hobby gerelateerde zaken die niet (nog niet) vanuit de commercie worden bestierd. Het is bedoeld om mensen te inspireren en actief diverse aspecten van de hobby mee te laten beleven zoals microscopie, lezingen, airlift, showtuin, PLC, kunst, etc. Dit jaar wordt er zelfs gewerkt met een tof thema; waarover later meer.

Plattegrond_2016_3

De plattegrond van de HKS van vorig jaar met bij de ingang het Doeplein

Doeplein Holland Koi Show, waar de hobby samengebracht wordt

Een 3d rendering die we maakten in de conceptfase van het doeplein

Toch hebben wij gemeend de koppen bij elkaar te steken over hoe wij nog beter samen kunnen werken om onze initiatieven, maar vooral de hobbyist en liefhebber van Koi ter dienste te zijn. Zo heeft de NVN de recente samenwerking van KoiQuestion en KoiToday erkend en bekrachtigd door het hele cursusaanbod af te nemen! Deze ontwikkelingen zijn een gelukkig resultaat van een diepgewortelde wens van KoiQuestion dat kennisrijke initiatieven van hun eilandjes afkomen om samen een vlot te bouwen voor hobbyisten. Het is eigenlijk meer een trekschuit. We hebben de route uitgestippeld, maar de hobbyist moet het uiteindelijk zelf doen; dat heet dan ook hobby, haha.

Een soort Reuters in de Koi wereld

Last but not least zijn we samen met de NVN overeengekomen om als verlengstuk voor hun multimedia te fungeren. De foto’s en vooral video’s van prijswinnende Koi en interviews zullen zo nu en dan door de NVN worden gebruikt in hun magazine met een actieve verwijzing middels QR om de afgedrukte content te verrijken. Dit vinden wij een zeer positieve ontwikkeling. Als KoiQuestion steken we erg veel tijd en kunde in het vervaardigen van deze content en dat deze dan wijder verspreid en verankerd wordt om meer hobbyisten te verblijden geeft ons extra voldoening en het blad van de NVN een nieuwe impuls. Een soort Reuters in de Koi wereld haha.

Cover Koi 122

Een coverfoto van de Koi, geschoten door Orlando van KoiQuestion

We zijn als Team KoiQuestion erg trots dat we de rol vervullen zoals we nu doen te midden van de hobby op het gebied van nieuws, media, cursussen en pro-koi organisatie; het bekrachtigd ons idee; ‘the beating heart of the Nishikigoi community”. We zien uit naar deze innoverende samenwerkingen!

Opbouw Holland Koi Show 2016

Overleg op het Doeplien tussen NVN (Ruud) en KoiQuestion (Bas)

Series Navigatie<< Vers van de pers: De 25ste!!Stands vol, wedstrijd vol! Jubileum Show maakt zich op! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App