Major Awards Shinkokai Berlin Koi Show 2017

Een Yamabuki Ogon als Mature Champion; een Shusui als Adult Champion, een Kin Ki Utsuri als Grand Champion B, maar wel weer ene Showa als Most Unique? Het rijtje van Major Awards was hiermee beslist geen standaard lijstje. Dat moet je eigenlijk gewoon hebben gezien. Het is natuurlijk niet om de hoek, maar gelukkig hebben wij ze allemaal voor je in beeld gebracht zodat je het rustig zelf kunt bekijken….

Series Navigatie<< Albert flikte het weer met Murata; twee jaar op rij Grand Champion in Berlijn

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App