Interview Adult Champion Euregio Koi Show

Een 55cm Taniguchi Maruten Sandan Kohaku was goed genoeg voor de Adult Champion op De Euregio Koi Show. Een ferme prijs voor de dealer uit Vianen. John ziet de Kohaku in de toekomst nog wel naar de 75 a 80 centimeter uitgroeien. De dealer legt in onderstaande video uit dat het niet gaat om de namen van kwekers.

Een Big Mac is duurder

IMG_9453

Waar hij wel naar kijkt? Hoe hij de vissen voorbereid en waar we Chikara Koi nog meer zien dit jaar word je gewaar in het interview, waarin leuke oneliners voorbijvliegen, dat Patrick hield met De Leur, die hiermee voor zijn zaak een eerste Major Award op diens conto schrijft.

Series Navigatie<< Winnaar Euregio KoiQuestion prijsvraaglet`s talk Yamatoya Kohaku, Grand Champion Euregio Koishow 2017 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App