Gezond blijven is het voornaamste; de rest komt vanzelf

De Kohaku van Murata werd voor het tweede achtereenvolgende jaar tot de allermooiste van Berlijn gekroond. Patrick sprak met de Belgische hobbyist Albert Desseyn over de ontwikkeling van deze Koi en ook over de bijzondere Mature Champion van Albert; namelijk een Yamabuki Ogon. Ook zijn Showa, afkomstig van de Isa Koi farm, wordt besproken die juist naast die Mature Champion titel greep. Albert gaat in op wat voor hem belangrijk is. Bekijk het interessante interview met Albert Desseyn.

2017-06_Berlijn_GC

2017-06_Berlijn_Yamabuki

Series Navigatie<< Grand Champion Berlin in beeldMajor Awards Berlijn caught on tape! >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App