Dit jaar geen regen tijdens de BKS, iets wat al jaren niet gebeurd is, dit kwam de sfeer zeker ten goed! Zoals elk jaar is de opzet van deze show zodanig dat het contact tussen bezoekers en de standhouders goed op gang komt, de stands staan niet te ver van de vats.

image3

Goede sfeer aan de vats

IMG_0045

De winnaar van de tombola prijs, een trommelfilter, mogelijk gemaakt door Filips Koi & Vijvershop

image1

Diverse stands, kijk hoe leuk die Koi rugzakjes van Himitsu zijn!

Op zaterdag was het behoorlijk winderig, dat kwam de bezoekersaantallen niet ten goede, maar dit werd op zondag ruimschoots goedgemaakt. De bezoekers bleven tot laat in de middag binnenkomen en men bleef lang rondkijken.
IMG_0312

Op het podium werden diverse voorstellingen gegeven, Ju Jutsu en Japanse muziek.  Twee Japanse dames gekleed in kimono, één met klarinet en de anders met, ja hoe noem je een liggende harp? Nou ik heb geen idee, maar de foto hieronder toont wat ik bedoel.
IMG_0306

image2

Kunst met hout

Waar ik persoonlijk erg blij van werd was het standje met Japanse groene thee, thuis was de laatste voorraad uit Japan op en een volgende trip is nog niet gepland. Wij konden dus onze slag slaan. Na een uitgebreide uitleg over welke temperatuur geschikt was voor welke thee en het proeven van de soorten hebben wij 2 soorten groene thee mee naar huis genomen.

IMG_5928

De jury is druk in de weer

image1 (1)

Naast Koi waren er nog genoeg andere dingen te zien

Kortom, een erg gezellige show met vooral op zondag flink wat bezoekers!

Series Navigatie<< Zo’n grote Koi zagen ze nog nooit; Jumbo Champion!De beste van België – alle major awards op een rijtje >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App