Het was wederom een zeer aangename show bij onze zuiderburen, die prachtige winnaars kende. Het hobbyisten-paar Filip Poppe en Els de Decker ging met drie van de tien major awards aan de haal. Kim’s Koi sleepte maar liefs vier awards in de wacht. De allergrootste was wederom de imposante Chagoi van Jurgen Weyen. De Grand Champion B ging naar de -letterlijk- schitterende Kohaku van Hilde en Michel Willems. Francis Pellars won de Adult Tategoi Champion met een prachtige Sanke, en de Junior Tategoi Champion ging naar Poisson d’Or. Wij hebben ze allemaal op de gevoelige plaat vastgelegd; zie hier een mooi rijtje winnaars.

Grand Champion A – Filip Poppe en Els de Decker

GC_BKS2017

Grand Champion B – Hilde en Michel Willems

2017-06_BKS_GC-B

Supreme Champion – Filip Poppe en Els de Decker

2017-06_BKS_SC

Jumbo Champion – Jurgen Weyen

2017-06_BKS_JC

Mature Champion – Filip Poppe en Els de Decker

2017-06_BKS_MC

Adult Champion – Kim’s Koi

2017-06_BKS_AC

Young Champion – Kim’s Koi

2017-06_BKS_YC

Baby Champion – Kim’s Koi

2017-06_BKS_BC

Adult Tategoi Champion – Francis Pellars

2017-06_BKS_AT

Young Tategoi Champion – Poisson d’Or

2017-06_BKS_YT

Most Unique Koi – Kim’s Koi

2017-06_BKS_MU

Series Navigatie<< Wind maar droog, goed weer op de BKS!Belgian Koi Show: Best in Sizes >>

Over Janine Doorduin

Dr. Janine Doorduin heeft zich als (neuro)bioloog in het dagelijks leven, toegelegd op het Koi Herpes Virus, maar haar interessegebied bestrijkt het hele spectrum aan pathogenen. Ook is ze Koi fotograaf, auteur, mooi, hobbyist en interviewer. Het meest bijzondere aan Koi vind ze de persoonlijke band die je ermee opbouwt.

Comments are closed.