De gewonnen awards, Kim’s kijk op tosai, de toekomstwensen… en het Tosai-festival!

Een betere reclame voor zijn Tosai-festival van aankomend weekend kon hij zich niet wensen: Kim Cloet veroverde tijdens de Belgian Koi Show  een aantal mooie major-awards met jonge Koi en liet daarmee zien hoe goed hij in staat is om beloftevolle Koi in kleinere sizes te selecteren.

Baby Champion, Young Champion, Adult Champion en Most Unique vielen hem ten deel met respectievelijk een tosai Showa, een nisai Ginrin Shiro Utsuri, een nisai Showa en een zeer speciale tosai Tancho Kin Kikokuryu van slechts 18cm. Deze laatstgenoemde Koi zal aankomende zondag 2 juli geveild worden tijdens het Tosai-festival dat bij Kim’s Koi in het Belgische Boortmeerbeek plaats zal vinden.

2017-06_BKS_MU

Deze zeer speciale Tancho Kin Kikokuryu van slechts 18cm zal aankomende zondag ook geveild worden…

In dit interview vertelt Kim over de show, over tosai vs. nisai, de toekomstwensen voor zijn bedrijf en over de open sales en veiling tijdens het Tosai-festival!

Ben je benieuwd geworden naar de Koi die zondag 2 juli tijdens het festival acte-de-presence zullen geven? Bekijk hier de open sales- en veiling Koi!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App