Naast Grand en Supreme ook matter voor Poppe in Hasselt

Naast de Grand Champion en de Supreme Champion weet het hobbyistenpaar uit Belgie ook de Mature Champion mee naar huis te nemen. Met deze prijs weet het duo dus feitelijk de beste drie grote vissen in variëteit Kohaku, Sanke en Showa. De eigenaar weet diens prestatie zelf in een enkel woord te omschrijven; “Huzarenstukje”.

De Mature is ook zeker een rijpe Koi

De Mature is ook zeker een rijpe Koi. Ze was eerder namelijk al eens goed voor de Grand Champion titel op dezelfde show in 2014 en eerder dit jaar wist ze nog Grand Champion te spelen op de Interkoi in Kalkar. Ook in de tussentijd heeft ze zich her en der bewezen, maar vandaag schitterde ze in Hasselt. Gisteren trouwens ook.

2017-06_BKS_MC

Foto: Tiebo Jacobs

Series Navigatie<< Els de Decker wint Supreme Champion Hasselt met Raad SankeZo’n grote Koi zagen ze nog nooit; Jumbo Champion! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App