Wie wordt er Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2017?

Vol verwachting trokken we van Noord naar Zuid; omgekeerd aan de beweging van de Bataavse stammen in hun opstand tegen de Romeinen. De Bataven, die aanvankelijk de elite troepen binnen het Romeinse rijk vormden hebben zich gisteren verzameld in het Belgische Hasselt, ooit onderdeel van Germania inferior, het Neder-Germania dat als Romeinse provincie in de lage landen gesitueerd lag. Elitetroepen; dat kun je wel stellen. Ik durf wel te stellen dat nooit eerder op een Koi show op het Europese vaste land zoveel kwalitatief gegadigde Gosanke van 80 centimeter of meer zijn verschenen!

Ik durf wel te stellen dat nooit eerder op een Koi show op het Europese vaste land zoveel kwalitatief gegadigde Gosanke van 80 centimeter of meer zijn verschenen

Nog niet eerder zagen we zoveel voormalig Grand Champion spelers tezamen op hetzelfde wedstrijdterrein; allen met kaarten in de hand; maar wie heeft er troef? Na het opbouwen hebben een een vlug rondje gemaakt langs de vaten en dit zijn de snapshots die we kiekten. Voor het echte werk, vele malen indrukwekkender om te aanschouwen, moet je echt langskomen. Wie pakt de grote prijs van Hasselt, wie wordt er Grand Champion op de ZNA Belgian Koi Show 2017…

Untitled

Een 92 centimeter Sanke kwam als eerste op ons pad

Untitled

Untitled

Ook de winnaar van Goes is present

Untitled

Een grote appetijtelijke Sanke met goed geplaatst sumi en goede bouw

Untitled

Untitled

De beul van MAKoi is ook opgedoken in Hasselt en die zwemt er ook verrassend goed bij met diens X(junior)-treme bodybuilders lichaam

Untitled

Nieuw uit de stallen van MAKoi

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Twee Supreme Champions van Hilde en Michel

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Een potentiële winnaar uit de stallen van Himitsu!

Series Navigatie<< Prijswinnaars vrijkaarten BKS Hasselt (bevat liefdesverklaringen)8 van 9 maakt 5 op 5; Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2017 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App