Uitslag Hasselt gelijk aan Goes

Ze is de vrouw van Filip Poppe en zijn naam gonst de afgelopen shows wel erg rond met de overwinningen op deze en ook de laatste Koi show te Goes. Toch is ook Els een onmisbaar deel van het duo dat hun vissen de nodige verzorging biedt en vonden we dat ook haar naam eens mag prijken in de titel. De Koi is een Sanke afkomstig van Sakai Fish Farm en van de bloedlijn genaamd Raad.

Hiermee doen zij ieder eventueel commentaar; inhoudende dat het gemakkelijk te winnen is op een relatief kleine show als Goes, verstommen

Met deze kampioen is de uitslag in Hasselt (GC + SC) gelijk aan die van Goes en dat is natuurlijk koren op de molen van de hobbyisten uit België. Hiermee doen zij ieder eventueel commentaar; inhoudende dat het gemakkelijk te winnen is op een relatief kleine show als Goes, verstommen. Het is een zeer sterk deelnemersveld in de Japanse tuinen te Hasselt en daarbij is het natuurlijk de thuiswedstrijd voor Filip en Els, wat hen extra trots zal maken.

SUPREME_BKS2017

foto: Bas van der Hulst

Series Navigatie<< 8 van 9 maakt 5 op 5; Grand Champion ZNA Belgian Koi Show 2017Voormalig Grand Champion tevreden met Mature >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App