De show in Goes, welke georganiseerd werd in het kader van het festival “Goes Azië 2017”, is achter de rug. De Grand Champion en Supreme Champion hebben wij tijdens het weekend zelf al gepubliceerd en uiteraard kom ik in een later artikel óók nog uitgebreid terug op de show zelf. Kitty, Marco en ikzelf werkten als vrijwilliger tijdens de show en we hebben weer voldoende meegemaakt. Genoeg om over te schrijven dus!

Echter willen wij jullie de major-awards van de show nu alvast tonen. Geniet!

Grand Champion A –

Grand A_KSG2017

Variëteit: Kohaku, Size: 4 (84cm), Kweker: Sakai Fish Farm (Magnum Bloodline), Eigenaar: Filip Poppe, Dealer: Joachim Clement, Kokugyo Koi ‘t Viske.

Supreme Champion

Supreme_KSG2017

Variëteit: Sanke, Size: 4 (79cm) Kweker: Sakai Fish Farm (Raad Bloodline), Eigenaar: Filip Poppe, Dealer: Joachim Clement, Kokugyo Koi ‘t Viske.

Grand Champion B –

Grand B and Mayor_KSG2017

Variëteit: Hikari, Yamabuki Ogon, Size: 4, Eigenaar: Johan van Baarle.

– Best Tategoi

Tategoi_KSG2017

Variëteit: Kohaku, Size: 4 (63cm), Kweker: Kyochan, Eigenaar: Leo de Bruin, Deshima Koi Harmelen

Most Unique

Most Unique_KSG2017

Variëteit: Kinginrin B, Matsukawabake, Size: 4 (51cm), Eigenaar: Dick van Liere

– Special Variety Tancho

Special Variety_KSG2017

Variëteit: Tancho Showa, Size: 4 (65cm), Eigenaar: Martijn van der Ree, Himitsu West-Brabant.

– Mayor Award –

De wát?! Ja, je leest het goed! Deze speciale award is in het leven geroepen, nadat René Verhulst, de Burgervader van de stad Goes, had toegezegd om te assisteren bij de jurering van de show. De Burgemeester heeft, buiten een tropisch aquarium welke hij vroeger bezat, niet heel veel ervaring met vissen. Bij zijn ronde langs de showvats liet hij echter zien dat hij wel degelijk “jury-skills” bezit! Deze goudgele, tegen het oker aan, Koi heeft een schitterende glans over zich en is gezegend met een prachtige bouw. De Koi “zweeft” als het ware door de blauwe bak heen. Dit heeft voor de Burgemeester de doorslag gegeven om deze Koi de Mayor-award toe te kennen.

Grand B and Mayor_KSG2017

Variëteit: Hikari, Yamabuki Ogon, Size: 4, Eigenaar: Johan van Baarle.

IMG_9767

De Burgemeester van Goes, René Verhulst, heeft een weloverwogen keuze gemaakt: dit zwemmende juweel wint de speciale “Mayor” award!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App