All you need is Koi

All you need is Koi is de leus dat prijkt op het KoiQuestion armbandje 2017. En laat Koi nu ook liefde betekenen in het Japans, dus de vergelijking is vlug gemaakt. Er is ontiegelijk veel liefde in de Koi wereld, maar die verhalen worden niet zo vaak verteld. Dat houden we vaak lekker voor onszelf. Hij of zij zal het wel weten toch? Toch is het ontzettend fijn als dit wel eens geschied; even vertellen hoezeer je iemand waardeert. De volgende vijf mensen hebben dat ook gedaan naar aanleiding van onze oproep. Hun liefdesverklaringen hebben we toegevoegd.

Gefeliciteerd; jullie winnen twee gratis toegangskaarten voor de ZNA Belgium Koi Show aanstaand weekend in de Japanse tuinen in Hasselt!

Lucien de Graauw: Mijn vrouw Bertine de Graauw is echt een top Koi vrouw.  We delen samen deze mooie hobby we zijn bijna 6 jaar getrouwd. Ik weet nog goed; 6 jaar terug was het “schat het is jou hobby wat voeren is voor mijn genoeg”, maar daar aan kwam gauw een einde. Na een zware ziekte in de vijver moest er een behandelplan komen maar ja das lastig. Ik werk op de binnenvaart dus op dat moment kwam de liefde voor de hobby in haar naar boven. Na een aantal mooie cursussen via de NVN, waar ze lid van is, kroop het Koi bloed ook door haar aders. Sinds onze verhuizing in april hebben we ons samen ingezet om onze wensen in een droomvijver te verwerken. Dat is denk ik wel aardig gelukt, dus vandaar verklaar ik de liefde voor de Koi aan Bertine mijn vrouw.

__________________________________________________________________________________________

Mark Van ’t Voort: Als ik ze win zou ik ze aan Johan Ma-Jo Koi Raaijmakers geven dankzij hem blijf ik door gaan en hij staat dag en nacht voor iedereen klaar om mensen te helpen voor mij de grootste Koi liefhebber die ik ken.

zonder hem zou ik niet zover zijn als waar ik nu ben in de hobby

__________________________________________________________________________________________

Mandy van der Meij: Mijn maatje Tim Walters. Hij heeft me enorm goed geholpen met tips etc en is ook hier geweest om te helpen (zowel met de tijdelijke vijver als met vissen verhuizen) terwijl ik hem eigenlijk alleen van het Facebook forum kende. Ben echt super blij met zijn hulp. Ik heb hem echt gek gemaakt met veel te veel vragen ? en nog komt hij gelijk langs als ik om hulp vraag of hij bied het zelf al aan. Het is echt een kanjer. Zowel hij als zijn zoon hebben genoeg meegemaakt. En dus gun het dan ook aan hem. Dat hij samen met zijn super lieve zoon naar de show kan. Denk dat ze dat beide heel leuk zullen vinden 😀 en gewoon even lekker een vader zoon dagje. Het is ze in ieder geval van harte gegund! ❤️

__________________________________________________________________________________________

Dennie Landkroon: Gerk van der Veen die ik dankzij deze mooie hobby heb leren kennen een aantal jaar geleden op de koishow in kalkar en we nu nog steeds beste vrienden zijn en stad en land samen afrijden voor mooie koi en alles wat daar mee te maken heeft en ik zonder hem niet zover zou zijn waar ik nu ben in de hobby.

__________________________________________________________________________________________

matties for life en Koifanaat till we die..

René Zuidberg: Mn maatje Niels .. toen hij nog dichtbij woonde was zijn vijver vaak mijn “opgroeivijver” .. nu woond hij 2,5 uur verderop en bespreken we de hobby bijna dagelijks door de telefoon .. afgelopen woensdag gewoon Ff 5 uur op de motor gezeten om met hem een pompje te ruilen voor een skimmer ( en natuurlijk een paar biertjes nuttigen bij t relaxen naast de vijver en bijkletsen )

En zo gaat t maar door .. matties for life en Koifanaat till we die..

Een kanjer van een vis (106 cm) ter illustratie bij kanjers van mensen.

Series Navigatie<< Beeldenstorm met drie shows op rij en nieuwe deelnemersSpeculeren op de elitetroepen van Neder-Germanië >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App