Groningen Koi Über die Grenze

Overal kom je ze tegen, de Nederlandse dealers, zo ook in het verre Duitsland. Ik heb het dan natuurlijk over de KoiExpo Berlijn, dat ook dit jaar weer veel bezoekers naar zich wist te trekken. Wat maakt deze show nou zo bijzonder dat handelaren zoals Peter, van Groningen Koi, de keuze maken om ruim vijf uur in de auto te zitten?

De Koihobby is hier nog heel erg in opkomst

Daar wilden we natuurlijk achter komen en hebben Peter gevraagd naar de status van de hobby in Duitsland. Waarom is het hier zo druk en waarom wordt er hier zo goed verkocht? Kom erachter in het onderstaande interview.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bLseQeyLlNE]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App