BKS verloot Trommelfilter en Draak onder bezoekers ZNA Koi Show

De Belgian Koi Society doet vriend en kennis verbazen met een wel heel bijzondere actie. Voor iedere betalende bezoeker, of dat nu tijdens de voorverkoop bij de aangesloten dealers of aan de kassa is ontvangt men een lot dat meedingt na een tweetal zeer exclusieve en kostbare prijzen, namelijk een AEM trommelfilter via Filips Koi Shop alsook een werkelijk fascinerend en uniek en met de hand vervaardigd beeld dat de alom bekende Ngan Hoang uit Vietnam speciaal voor deze show heeft gemaakt!

Het idee om met een gratis trommelfilter naar huis te gaan, wanneer je even een Koi show bezoekt is natuurlijk bizar

Het laatstgenoemde beeld is bijna een meter hoog. We zagen Ngan zowel in Oldenzaal als in Berlijn werken aan dit fantastische beest in betonuitvoering. Tupee waagde er haar allereerste interview voor KoiQuestion aan;

Het idee van de kans om zomaar met een gratis trommelfilter naar huis te gaan wanneer je even een Koi show bezoekt is natuurlijk bizar, maar het gaat echt iemand gebeuren die zich het aankomend weekend in de Japanse tuinen van Hasselt waagt.

Om kans te maken vind je op je inkomkaart op de achterzijde een mogelijkheid tot het invullen van je naam en e-mail adres. Deze kan op zaterdag worden ingeleverd bij Filip’s Koi Shop in de stand, alwaar je ook kunt zien om welk model trommelfilter van AEM het gaat. Hieruit zal dan de winnaar worden getrokken van de trommelfilter. Op zondag kun je deze kaart inleveren bij de stand van Ngan en maak je kans op dat griezelig mooi beeld van een draak.

Patrick tijdens een interview met AEM

De moeite waard dachten we zo. Mis je kans niet en bezoek de ZNA Koi Show in Hasselt. Had je al gezien welk Koi geweld wij verwachten?

Series Navigatie<< GIGANTEN-strijd op Hasselt verwacht!Monitoring waterkwaliteit op de BKS Koi Show serieus genomen >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App