Internet marketing als wapen om een nieuwe doelgroep te raken

Dit jaar viel aan de poster van de Euregio Koi Show op dat deze werd gesierd door een nieuwe hoofdsponsor, namelijk Koi-Freak. Tijdens de achtste editie van de show namen we eens een kijkje bij Dennis in de stand, ons afvragend welke klik er met deze show is om te voorzien in een hoofdsponsorschap.

Al snel kwamen we erachter dat de visie van het bedrijf is om de Koishow in Nederland groter en beter te maken. Hiervoor is echter wel genoeg financiële draagkracht nodig in de vorm van bezoekers. Nu blijft het bezoekersaantal qua Nederlanders redelijk steken, dus zijn onze Oosterburen de nieuwe doelgroep.

willen zorgen dat de show groeit en daar moeten we Duitsland bij betrekken

Wil je nu weten waarom het bedrijf specifiek voor de Euregio Koi Show heeft gekozen, bekijk dan het onderstaande interview.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aqBlrvVLstU]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App