Win vrijkaarten voor de ZNA Koi Show in Belgie

Heerlijk. Na het aanstaand weekendje in Goes mogen we ons alweer opmaken voor de volgende Koi show in Hasselt bij onze zuiderburen. Ook daar staat veel te gebeuren naar verluid, maar allereerst willen we onze vreugde met jullie delen dat de organisatie gemeend heeft via KoiQuestion 5×2 vrijkaarten weg te geven. Daar moet je wel iets voor doen, maar het zal je verbazen welke moeite het je kost…

dankzij wie kun jij je vele uren aan de hobby spenderen

De Koi hobby is er eentje van verbroedering, intercontinentaal en interraciaal. Gelijkheid bestaat niet bij Koi, maar we hebben ze lief, juist vanwege hun verschillen. Shiro muji of Karasu; je kunt ervan houden, maar het is de Shiro en de Kumonryu die de echte liefde oogsten. Tijden als deze; van verderf, aanslagen, nieuwe oorlogen en vooral een tergende dreiging op de wereld; vraagt dat een klein stukje coulantie, menselijkheid, empathie en liefde van ons. Een klein beetje meer dan gewoonlijk zodat al die kleine beetjes net een klein verschil maken; klein zoals ik zeg, maar een verschil zeer zeker.

Daarom lieve Koi hobbyisten, Koi liefhebbers, Koi fanatici en ja, zelfs Koi extremisten; “wees barmhartig ende vol van mededogen en naastenliefde; waag uw kans en daag jezelf eens uit; voor welke koi hobbyist heb jij wel een lief woordje over voor al de hulp die je kreeg bij het vijveren of het spenderen van je geld; dankzij wie kun jij vele uren aan de hobby spenderen en van wie kreeg je een begenadigd advies om eens mee te gaan visjes kijken waarvan je nog nooit terug bent gekomen? Wie wil je vergeven voor het door elkaar halen van poep met hom of het laten overstromen van je vijver? Wie spoelt waarschijnlijk je filter als jij straks op vakantie bent? Wie hielp je toen je ziekte had of problemen met alg; wie maakt jouw beleving van Koi net dat stukje meer?

wie maakt jouw beleving van Koi net dat stukje meer

Besteed een paar lieve woorden aan je mede-hobbyist in een reactie op dit artikel of de Facebook pagina van KoiQuestion en maak kans op twee vrijkaarten voor de ZNA Koi Show in Belgie over twee weken, maar ook zonder dat hopen we dat je de Koi hobby een stukje liefde wilt schenken zodat het dat rimpeltje van optimisme teweeg brengt die zowel jij als ik even nodig hebben…

foto: http://darkroom.baltimoresun.com/

Series Navigatie<< Monitoring waterkwaliteit op de BKS Koi Show serieus genomenBeeldenstorm met drie shows op rij en nieuwe deelnemers >>

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App