Video: BlackGrand Champion B; Can’t get enough
Shine, Sumi, Fukurin, Body, Lengte, Menware. Deze Koi heeft alles wat je hartje begeert van een Kin Ki Utsuri. Goudgeel met compact sumi en beslist niet rommelig zoals we dat veel zien bij deze variëteit. De combinatie van deze factoren met fukurin, een geweldige glans en dat bij zo’n lengte is op zijn minst formidabel. Ook in Japan zie je deze niet zwemmen in grote getale.

2017-06_Berlijn

Volgens de eigenaar, Dennis Massen, van Koi-Freak is dit de beste Kin Ki Utsuri die Miyatora ooit heeft gekweekt; ook daarna heeft ie nog geen betere weten voort te brengen. De Koi zou aanvankelijk worden doorverkocht aan geïnteresseerden in China, maar Dennis wilde deze vis graag in Europa zien en daarvoor zijn we hem zeer dankbaar. Aanschouw de ongewone Grand Champion B op video:

Series Navigatie<< 97cm Karashigoi goed voor Jumbo Champion op German ShinkokaiGrand Champion Berlin in beeld >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App