Grand Champion Kohaku op video
Albert Desseyn, wist in Berlijn zijn titel te verdedigen en met succes. Zijn Kohaku, gekweekt door Shinji Murata werd wederom tot mooiste verkozen in de Duitse hoofdstad. 

2017-06_Berlijn_GC

De Driestaps Kohaku van de Belgische Koi Hobbyist werd gehandled door Elna-Koi en heeft meer body dan vorig jaar, hetgeen duidelijk te zien is. De huidkwaliteit oogt wel enigszins dof, maar voor wedstrijd maatstaven is dit de beste. Binnenkort een interview met de winnaar van deze Shinkokai Koi Show! Voor nu, hebben we deze Kohaku op video:

Series Navigatie<< Black and yellow; black and yellow Albert flikte het weer met Murata; twee jaar op rij Grand Champion in Berlijn >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App