Van Keulen goed voor zilver op Shinkokai

Naast de Grand Champion hoort natuurlijk een waardige tweede op het podium. De Supreme Champion van Berlijn 2017 is afkomstig uit de stallen van Yagenji en vertoeft reeds enige jaren onder de vleugel van Jeroen van Keulen. Waar de vis in 2011 goed was voor `the best foreign entry` op the Nagaoka Koi Show in Japan, werd zij twee jaren terug op deze zelfde Koi Show ook al Supreme Champion. Dit weekend werd zij wederom bekroond met dezelfde award. Referenties die getuigen van continuering in kwaliteit. Het goed geplaatste sumi op een spannend Kohaku patroon maken van deze vis een markante verschijning die je overal zou herkennen.

Een referentie dat getuigt van continuering in kwaliteit

2017-06_Berlijn_Sanke

foto: Bram Rohaan

Series Navigatie<< Kin Ki Utsuri pakt zeldzame Grand Champion B97cm Karashigoi goed voor Jumbo Champion op German Shinkokai >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App