Marcus Siepel-May wint award voor de grootste in Berlijn

Op de German Shinkokai Koi Show wordt niet moeilijk gedaan in de Jumbo klasse. De grootst gemeten Koi wint de award voor Jumbo Champion. Dit jaar is het een Koi van nagenoeg een meter. Met 3 centimeter daaronder is het Marcus Siepel May, die vorig jaar de Most Unique won, die de prijs voor de grootste Koi in ontvangst mag nemen hier in Berlijn. Het is een mosterdkleurige Koi van proportie met een kop als een meerval dat het forse lichaam erachter niet lomp doet ogen.

2017-06_Berlijn_Kigoi

Een vis als deze zie je het liefst zwemmend. Binnenkort zul je een video tegemoet mogen zien van deze en ook de overige Major Awards van de German Shinkokai Koi Show en ik beloof je dat deze imposant zal zijn.

Mo MSM TK

foto: Bram Rohaan

Series Navigatie<< Van beste buitenlandse inzending in Japan tot 2x Supreme Champion in BerlijnBlack and yellow; black and yellow  >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App