Misschien enkele dagen later dan gepland, maar tegen eind van deze week hoort de nieuwe KOI in de bus te vallen.

Cover 62- 8mm

Die “enkele dagen” heeft alles te maken met de Euregio Koi Show. De show van onze vrienden uit Oldenzaal, wilden we absoluut nog in deze uitgave plaatsen.

Euregio_2

Euregio_1

Om het aanbod aan shows in KOI 133 binnen de grenzen te houden, zeg maar! Johan brengt verslag vanuit Oldenzaal.

Ondertussen trok Anja, inclusief echtgenoot, helemaal naar Florida om er de Central Florida Koi Show te jureren en vooral ook te bezoeken. Een reisverhaal welk ongetwijfeld indruk zal maken.

Florida

Natuurlijk ook een hoop vijver geweld in deze uitgave:
Marlice brengt in haar serie “Enjoy Life, Enjoy Koi” relaas over haar bezoek aan Henry en Janet Slotboom,

Enjoy

terwijl Theo van Bladel een bezoekje bracht aan Arnold van der Graaf. Toën brengt dan weer de bouw van zijn filterhuis stap-voor-stap in beeld.

Rust_Kracht

Björn gaat verder met de bouw van zijn Japanse tuin,

Japanse_tuin

Ook onze Bonsai rubriek is deze editie weer goed gevuld met een artikel van Pierre de Koning.

Bonsai

“Oudgediende” Hugo J. Smal haalt herinneringen op! Hoe is de show zo’n 25 jaar geleden begonnen en hoe destijds de grondstenen gelegd werden voor de Nishikigoi Vereniging Nederland, alsook voor de Holland Koi Show.

HKS_2

HKS

Onze show is dit jaar toe aan de 25ste editie (dat wist u natuurlijk al) en dit verdient natuurlijk uitgebreid aandacht, want we tellen met z’n allen af. Hugo neemt het voortouw!

Toën trok richting Natsu Koi en bezocht er een relatief nieuwe handelaar. Johan brengt dan weer deel 2 in zijn gesprek met DVS Filtertechniek.

Verkenning_Natsu

Volgend onschuldig slachtoffer op de praatstoel: Filtreco uit Weert.

Héél véél Koi in deze uitgave. Toën belicht de Go-Sanke klasse van naderbij, terwijl Kate McGill net dat andere uiteinde onder de loupe neemt: de “Unique Koi”.

Sanke

Tal van unieke vissen in beeld maken deze bijdrage pas echt “Unique”.

Maarten Kammerer’s oog stootte op een Kohaku met een gek X-symbool vervat in haar patroon,

Kohaku_X

terwijl die andere Martin (Symonds) de bergen in trok en de Koda Koi Farm bezocht en interviewde. Masato Hoshino is de spotlights!

Koda_Shiro

Een hele brok informatie dus, prachtig geïllustreerd in jullie lijfblad. En om van jullie “lijf”-blad een werkelijk “live”-blad te maken, hebben we ook weer een aantal QR-codes verwerkt in deze uitgave, zodat jullie desgewenst “live” enkele reportage (ondersteunend) kunnen volgen via ons YouTube-kanaal.

Het wordt weer een heerlijke zomer… beginnend met een voetenbankje, een glaasje wijn, de waterval op de achtergrond en het nieuwe Koi magazine in de handen. Genieten maar!

voor meer informatie over het blad en de Nishikigoi Vereniging Nederland: bekijk hier de website

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App