Koi Freak laat Hikari Utsurimono schitteren op Shinkokai

Het is Dennis en Christian gelukt! Wisten ze in Oldenzaal nog niet de juiste credits voor hun metallieke utsurimono te winnen waar ze hoopten op een Best in Variety; in Berlijn weten ze onder het waarderend oog van de Shinkokai judges de hoogst haalbare prijs voor een non-gosanke op te strijken; Grand Champion B. Dennis Massen liet de kweker de vis niet terug kopen om door te verkopen aan Azië waar er belangstelling voor was; de dealer was echter vastberaden; deze is voor Europa bestemt en hier is ze;

2017-06_Berlijn

Deze prachtige Kin Ki Utsuri gekweekt door Miyatora, bekend en berucht om variëteiten als deze is van zeldzame kwaliteit. Niet alleen in termen van lengte en body, maar vooral het schone karakter van het sumi patroon is uniek bij deze lengte en ook de kwaliteit van het metallic is waarom deze Koi met kop en schouders boven de rest uitsteekt en dat niet alleen in de Hikari Utsurimono klasse.

foto: Bram Rohaan

Series Navigatie<< Desseyn weet concurrentie in Berlijn wederom voor te zijnVan beste buitenlandse inzending in Japan tot 2x Supreme Champion in Berlijn >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App