Murata Kohaku prolongeert titel op German Shinkokai Show

Murata, Elna-Koi en Albert Desseyn. Het is dit trio van kweker, handelaar en hobbyist dat voor een tweede opeenvolgende jaar verantwoordelijk is voor de Grand Champion op de German Shinkokai Koi Show in Berlijn.

met 88 centimeter heeft ze een jasje aan dat op zijn minst één maatje meer is dan vorig jaar

2017-06_Berlijn_GC

De Koi is iets groter dan vorig jaar en met 88 centimeter heeft ze een jasje aan dat op zijn minst één maatje meer is dan vorig jaar. De drie stapper heeft daarbij een fors en mooi vormgegeven hoofd dat een goede overall balans geeft dat ondersteund wordt door een en een appetijtelijk drie stappen patroon. De kwaliteit van de huid is iets teruggelopen, mede door wat lijkt op een transportbeschadiging.
Wij feliciteren de Belgische handelaar Elna-Koi en hobbyist ALbert Desseyn met deze overwinning; gefeliciteerd!
foto: Bram Rohaan
Series Navigatie<< Dit staat ons te wachten op de German Shinkokai Koi Show 2017Kin Ki Utsuri pakt zeldzame Grand Champion B >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App