Grand Champion Euregio Koi Show 2017

Als een aangename verrassing behaalde de fameuze Yamatoya Kohaku, voorheen voerend onder de vlag van Koi Kichi World , de Grand Champion titel onder de hoede van haar nieuwe eigenaar, namelijk Rob van der Hulst. Hoe werkte de nieuwe eigenaar naar de show toe en met welke beweegredenen heeft hij juist voor deze vis gekozen?

Bekijk het bij ons in dit eerste deel van het interview dat we met hem hadden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KKByq9vDApA]
Tjaard en Rob GC

Met grote trots maken ze er een feestje van: dealer en eigenaar

Series Navigatie<< Der zit nog zat muziek in; 1e Major Award voor ChikarakoiLet`s talk Yamatoya Kohaku deel 2 >>

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App