Met passie voor de Koi uit hobby- oogpunt

Inmiddels is de Euregio Koishow in Oldenzaal alweer verleden tijd en valt het me op dat ik achterloop qua het interviewwerk. Dit jaar hebben we besloten naast de geijkte major awards eens wat verder te kijken dan onze neus lang is. Dit levert interessante gesprekken op langs de vaten met dealers en hobbyisten die sterk in de andere categorieën van het deelnemersveld vertegenwoordigd zijn. Doordat er meer materiaal geschoten wordt, neemt de doorlooptijd toe. Remy heeft de filmpjes vaak sneller klaar dan dat ik bij kan typen. Toch willen we jullie dit interessante materiaal niet onthouden.

Zo spraken we op de Interkoi met Peter Kluitenberg van Koivriend Coevorden. Hoe beleeft hij de show en naar welke aspecten zoekt hij in een Koi voor de verkoop en het deelnemen aan wedstrijden?

Bekijk het bij ons.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fLjv_T-P_RE]

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App